Investigatii Video

ATEI sau NESIMȚIȚI? Ce au făcut Romanescu și Boian în timpul slujbei religioase de început de an școlar

Imagini descalificante pentru primarul Târgu Jiului, Romanescu Marcel , și pentru directorul Colegiului Național ”SPIRU HARET”, Boian Flavius, care au avut un comportament golănesc, sfidător și umilitor față de sutele de elevi și părinți prezenți la ceea ce ar fi trebuit să fie ceremonia de deschidere a noului an școlar.

Chiar și în timpul slujbei religioase, Romanescu Marcel, Boian Flavius și viceprimarul Bejinaru Bogdan au rânjit, și-au dat coate și ochii peste cap, au vorbit și au ignorat atât preoții cât și întreaga asistență, comportându-se ca la colțul blocului, nicidecum ca pe o scenă, la deschiderea anului școlar.

 

Boian Flavius a fost impus de PNL la conducerea CNSH și recent s-a înscris în PSD. În prezent, este cercetat de Direcția Națională Anticorupție, în baza unei anchete de presă realizate de Târgu Jiu TV, prin care s-a dovedit că a accesat 100.000 de euro, bani europeni, mințind că va înființa un centru privat de educație, dar tot ce a reușit a fost să-și angajeze mama și cei doi socri.

Investigația jurnalistică este disponibilă aici:

 

4 Comentarii

 • Marinoiu Stefan 11 septembrie 2023

  Atît de tare s-a degradat societatea încît să vedem niste nesimtiti cum se hizlesc in timpul unei slujbe, în fata copiilor? Rusine bă ateilor

 • Lucian 11 septembrie 2023

  Dar de nesimtitul de Arsenie care mesteca la ciunga in spate ce mai ziceti… :X:X

 • Ion 13 septembrie 2023

  Bai retardaților! Într-o lume normala, popii n-aveau ce căuta acolo și nici slujba n-ar fi trebuit să aibă loc. Unde dracu’ vă credeți ?…în Iran, in Afganistan?
  România nu este un stat laic unde biserica nu intervine in activitățile statului. Începutul de an scolar ce e? Crăciun?Paști?sfânta Paraschiva?

 • Cetatean 14 septembrie 2023

  Începutul de an scolar e despre elevi și profesori…nu popi, nu polițiști sau politicieni. Așa că toți sus menționați nu au ce căuta la acest „eveniment”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *