Investigatii

Recepție PENALĂ, pentru Nicu Crețu, la lucrările de refacere a acoperișului Primăriei Tg Jiu

Primarul Marcel Romanescu a emis în luna aprilie a.c. o decizie de constituire a comisiei care să recepționeze lucrările de refacere a acoperișului Primăriei Târgu Jiu, dar lucrarea nu e finalizată nici azi, când încă se cară saci de moloz din podul clădirii.

De fapt, Romanescu a avut nevoie ca lucrarea să fie recepționată în fals și să o plătească urgent firmei IMPEX LUMY NICO S.R.L., care aparține omului de afaceri Nicu Crețu, membru marcant al Clanului Romanescu, abonat la lucrări cu bani publici, sponsor al primarului și organizator de petreceri gratuite la restaurantul REBECCA pe care-l deține în Târgu Jiu.

După ce i-a fost recepționată în fals lucrarea de peste 8 miliarde de lei vechi, e de la sine înțeles că Nicu Crețu a venit cu un aport financiar considerabil în susținerea campaniei electorale a primarului Romanescu.

Deși în acte lucrările la acoperiș sunt finalizate de mult timp, astăzi s-au cărat pe holurile Primăriei zeci de saci cu moloz.

Anul trecut, reprezentanții Primăriei Tg Jiu declarau ziarului PANDURUL că termenul maxim de finalizare a lucrărilor este decembrie 2023.  

În realitate, așa cum puteți vedea în imaginile de mai sus, lucrarea nu este gata nici astăzi, și deși termenul de finalizare e depășit cu 6 luni, firma sponsorului Nicu Crețu nu plătește nicio penalitate.

Vorbim de o clădire monument istoric, grav afectată de cutremurele de la începutul anului trecut. Administrația Romanescu a avut nevoie de câteva luni până să emită ordinul de începere a lucrărilor, interval în care în Primăria Târgu Jiu a plouat la propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *